|
|
Ford S-Max
VIN: WF0SXXGBWS8Y72416 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ tablica.pl/oferta/ford-s-max-trend-7-oso...qXaL.html#bfcb1e9182 (sprowadzany z Belgii). Interesuje mnie historia serwisowa / przebieg w przy kolejnych wizytach w serwisie (nawet dawnych). Z góry dziekuje, jcauchy |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
smieszny ten przebieg jak na auto w dieslu 5 letnie dodatkowo z BELGII.
Przybliżone dane z dekodera
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
auto juz u nas bylo
|
|
|
|
Dziękuję za zwrócenie na to mojej uwagi.
Panie Tomasz xx, Pan sprzedając mi ten samochód twierdził, że przebieg jest autentyczny i że "na zachodzie nie kręcą liczników tak jak u nas". Tymczasem widzę, że miał Pan podstawy sądzić, że przebieg wcale nie jest autentyczny. Sądzę więc, że z Pana uczciwością jest coś nie tak: mentalność Kalego. Życzę Panu, żeby Pana nikt nie oszukał, bo oszustwo boli. |
|
Ostatnio zmieniany: 2013/09/07 22:33 przez Inspektor.
|
|
ale i tak nie jest na tyle duzy ten przebieg zeby powodowal jakies tam problemy. Ale coz no malo kto informuje o korektach. Czasami nawet jak sie udowodni to sie nie przyznaja. Ale bywaja i "duszyczki" ktore mowia " a jak by bylo 220 to bys Pan przyjechal go obejrzec" ? no coz realia krajowe wymuszaja korekty nawet przy malych przebiegach
|
|
|
|