Posiadasz już konto?

Zaloguj

Darmowe Sprawdzenie VIN

Weryfikujemy Historię Wypadkową Pojazdów

Account

Please wait, authorizing ...
{getmodule 161}

TEMAT: Mazda 6 - Grudziński

Mazda 6 - Grudziński 2013/04/26 20:35 #42740

• lukpio3
  • lukpio3 Avatar
Witam Serdecznie.
Chciałem Was zapytać, może ktoś widział ten samochód i może powiedzieć o nim coś więcej. Chodzi o tą mazdę 6: otomoto.pl/mazda-6-skora-xenon-sport-2-5-serwis-C26669197.html

Wygląda fajnie ale ta cena ... Znam ceny tych aut na zachodzie i mam obawy że może być z tym samochodem jednak coś nie tak. Gdybyście byli w stanie pomóc to byłbym wdzięczny.

Pozdrawiam.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Odp: Mazda 6 - Grudziński 2013/04/28 21:51 #42797

• Inspektor
  • Inspektor Avatar
byla ta mazda juz tu.. jak bys mial vin to bys znalazl ;)

Odp: Mazda 6 - Grudziński 2013/04/29 06:03 #42810

• lukpio3
  • lukpio3 Avatar
A możesz powiedzieć jak dawno ona była? Bo przed założeniem tematu szukałem i niestety nie znalazłem. Chyba że nie te dział. Owszem, w tym dziale jest mazda od tego sprzedawcy, wygląda identycznie jak ta z tym że ta jest 2,5l benzyna a ta która tu jest już sprawdzona to diesel.

Odp: Mazda 6 - Grudziński 2013/04/29 21:42 #42828

• Inspektor
  • Inspektor Avatar
nie pamietam niestety dokladnie ale kojarze fotki i komis. Moze byc w uwaga na to auto.. zalatw vin to sie znjdzie :) o ile to ta saama

Odp: Mazda 6 - Grudziński 2013/04/30 08:23 #42841

• lukpio3
  • lukpio3 Avatar
Niestety przez telefon nie chce udzielić informacji. Powiedział że poda ale zaprasza do siebie. A może któryś z kolegów z Gniezna mógłby wpaść tam do nich i spisać chociaż numer VIN?

Odp: Mazda 6 - Grudziński 2013/04/30 21:33 #42863

• Inspektor
  • Inspektor Avatar
no to masz jasna sytuacje. Ukrywaja vin bo maja cos na sumieniu. A moze juz wisi u nas ta mazda jako uwaga na to auto i doskonale o tym wiedza wiec musza zataic vin.. jak ktos nie chce podac vinu to pomijaj oferte. Wiadomo sa czasami osoby uparte bo twierdza ze vin to jak pesel i mozna na niego kredyt zaciagnac :) ale to jest 1% sprzedawcow takich przewrazliwionych.. reszta zwyczajnie ma cos na sumieniu
Moderatorzy: AutoRaport