|
Proszę o sprawdzenie autka vin: JMZBJ14S231483489 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸
otomoto.pl/mazda-323f-serwis-aso-lpg-C32862775.html |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
VIN nie potrzebny stan samochodu określiłbym jako opłakany (chodzi o blachę) "Kupa" rdzy na błotnikach tylnej klapie każdy spoiler oberwany nic nie pasuje do siebie tylny pas wraz z wzmocnieniem wgniecony. Całe szczęście że byłem blisko po to auto, gdy go obejrzałem z zew zadzwoniłem do gościa, żeby nawet nie schodził gdyż za cene dwukrotnie niższą nie interesuje mnie ta oferta.
|
|
|
|
na fotkach wyglada jak by sie zaraz mial rozpasc wiec strata czasu bylo jechac ogladac tego pseudotuninga
|
|
|
|
żaden tunning to jest oryginalny pakiet sportive ;p
|
|
|
|
no oryginalny ale ledwo sie trzymajacy ;D auto nie zacheca totalnie wizualnie do niczego .
Kiedys byla taka pokazywarka.pl/4ohree/#zdjecie4718587 pokazywarka.pl/4ohree/#zdjecie4718562 pokazywarka.pl/4ohree/#zdjecie4718557
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|