Posiadasz już konto?

Zaloguj

Darmowe Sprawdzenie VIN

Weryfikujemy Historię Wypadkową Pojazdów

Account

Please wait, authorizing ...
{getmodule 161}

TEMAT: [OCENA] Mazda 6 VIN: JMZGG148231165740 - Zerkniesz ?:)

[OCENA] Mazda 6 VIN: JMZGG148231165740 - Zerkniesz ?:) 2011/02/19 06:50 #7837

• dariuszsq
  • dariuszsq Avatar
Witam Serdecznie :)

Czy mogłbym Was prosić o ocene tego auta ?

otomoto.pl/mazda-6-exclucive-bose-pelen-serwis-C17497852.html

Chciałbym w Poniedziałek jechać obejrzeć.

Czy wychodziły takie mazdy z grillem w kolorze nadwozia > (czarne) <

Dziękuje bardzo za pomoc ;)
Ostatnio zmieniany: 2011/02/19 07:02 przez dariuszsq.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Odp: [OCENA] Mazda 6 VIN: JMZGG148231165740 - Zerkniesz ?:) 2011/02/19 10:16 #7843

• NoozyMan
  • NoozyMan Avatar
eeee. ja nie słyszałem o Mazdzie 6, która by po 1sze nie miała fabrycznych oznaczeń na tylnej klapie bagażnika i po 2gie miała niefabryczną końcówkę wydechu oraz listwę i logo w kolorze nadwozia :) nie słyszałem też o takim kolorze w maździe jak "czarnym perłowym Tzn. w lakierze oprócz srebrnych drobinek są również żółte i niebieskie co daje niesamowity efekt w słońcu" - dalej idąc tym śladem to Niemiec założył instalacje gazową żeby robić około 20tys. km rocznie hmmm. być może tak jest?!
Ja bym dokładnie sprawdził tą Mazdę w ASO i z miernikiem sprawdził lakier (może były takie modele z tym lakierem o których nie wiem np. na zamówienie)

Odp: [OCENA] Mazda 6 VIN: JMZGG148231165740 - Zerkniesz ?:) 2011/02/22 12:19 #8002

• dariuszsq
  • dariuszsq Avatar
Dzięki Twojemu postowi zaczołem węszyć na temat tego lakieru. I okazało sie ze 16W Black Mica to jest wlasnie taki jak opisuje sprzedawca. Ma w srodku taki jak by brokat. Poprostu jest to lakier metalizowany. I zgadza się to z numerem VINu

Oglądałem to auto i jest ok, procz tego ze z tyłu lampa lewa jest lekko luźna porpostu można palcem ją poruszać delikatnie. Nie rusza się mocno ale jednak. Czy o czymś to świadczy ? Nie wiem serwis sprawdzi;-)

Auto nie ma instalacji gazowej.

To do czego się mogłem przyczepić to ściągnieta wycieraczka oraz światło stopu. Czyżby tuning ? Co o tym sadzicie.
Moderatorzy: AutoRaport