|
Witam kolegów,w związku z tym iż szukam Opla GTC 1.9 CDTI prosił bym o pomoc w sprawdzeniu kolejnego auta.Link do ogłoszenia:http://otomoto.pl/opel-astra-opel-astra-gtc-150-km-C35282441.html Vin:W0L0AHL0865002929 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ i numer rejestracji:PK84798. Z góry dziękuje za każda informację
|
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Poprawiony link do ogłoszenia: otomoto.pl/opel-astra-iii-opel-astra-gtc-150-km-C35282441.html
|
|
|
|
nie ma bezwypadkowy? niestety moze miec wiekszy przebieg - auto ma 10 lat
nformacje techniczne Model, Typ:Opel Astra III, Sportowy / Coupe Rok produkcji: 2005 Przebieg:215 000 km Rodzaj paliwa: Olej napędowy Silnik: 1900 cm³ (Moc 150 KM / 110 kW) VIN: W0L0AHL0865002929 Skrzynia biegów: manualna Liczba drzwi: 2/3 Układ kierowniczy: po lewej Przegląd: 11/2015 Ubezpieczenie: 01/2015 Pierwsza rejestracja: 09/2005 Status pojazdu: sprowadzony / zarejestrowany Kraj pochodzenia: Holandia Kraj aktualnej rejestracji: Polska auto bylo na niemcy i ma DPF
Przybliżone dane z dekodera
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Dzięki kolego:) auto juz sprzedane ale miało wycięty DPF i było malowane bo ktoś je gwoździem obleciał dookoła. Wiem to bo przycisnąłem sprzedawcę i mi foto przysłał. Ale z racji ze sprzedana to nie wrzucam. No nic szukam dalej koledzy nie poddaje sie:)
|
|
|
|
teraz sprzedane, ale za rok,dwa, pieć może znowu będzie szukalo wlasciciela
chociaż ze dwie poglądowe foty by sie przydały |
|
|
|
Jutro wstawię na forum. Nie było tragedii ale całe auto było malowane. Pozatym obecny kupujący jest jej 1 właścicielem. Z mojej ekspertyzy wynikało że nie była kręcona;)
|
|
|