|
Witam,
Proszę o ocenę i weryfikację tego egzemplarza : otomoto.pl/peugeot-407-sw-2-0-hdi-C26972248.html VIN: VF36ERHRH21266911 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Autko oglądałem osobiście. Miało kilka elementów podlakierowanych. Szpachelka jest: - przy tylnej lewej szybce, miejsce zdarzenia wielkości pięści, szybka oryginał nie wymieniona. - rant lewego tylnego błotnika - wąski pasek na dole klapy tylnej. Auto bardzo zadbane w środku. Podczas jazdy próbnej zauważyłem, że auto lekko ściąga do pobocza... Zauważyłem, że prawa przednia opona jest pociachana od bocznej ścianki. |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
pochodzi z wloch wiec moglo miec rozne ubytki na karoseri. Po tym co piszesz to wlasnie wyglada na tu pukniete tam pukniete tu walniete jakimis drzwiami np garazowymi..
Przebieg no nie wiem.Mnie nie przekonuje
Przybliżone dane z dekodera
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Główne powtórne malowanie to tylny lewy błotnik.
Gdzie indziej nie w całości elementu jest drugi lakier bez szpachelki. Z tego co się dowiadywałem w cale nie musi to oznaczać, że ktoś poprawiał fabrykę. Auta z koncernu PSA potrafiły już mieć drugą warstwę lakieru opuszczając fabrykę i jest to dopuszczalne. To że auto było lakierowane na tym błotnik mnie nie przeraża, bo szczerze jestem super wyczulony na nie udolną pracę lakierników, a tu gdyby nie czujnik nic bym nie zauważył gołym okiem. Nie ma mowy też tu o źle dotartej szpachli czy też jakiś widocznych zacieków. Właściciel twierdzi, że kupił to auto w Włoszech sam. Miało wówczas uszkodzony silnik, a dokładniej brak EGR i wypluta turbina. Właściciel zrobił to wszystko w Polsce i śmmiga od 5 lat podobno bez awarii. Zastanawia mnie tylko fakt tego ściągania do pobocza, tam jest skomplikowane zawieszenie, coś z geometrią?? Fakt faktem podczas jazdy próbnej żadnych stuków z zawieszenia nie słyszałem. |
|
|
|
Co do przebiegu, to oczywiście Sprzedający nie ma książki serwisowej.
Wg. mnie może być realny. Oglądałem już kilka takich 407 i ten powyżej nie ma: wytartej kierownicy, zniszczonego pedału sprzęgła, schodzącej gumy z lewarka zmiany biegów, tapicerka jest jak nowa, przyciski od szyb nie porysowane. Hmm no nie wiem co mam sądzić, czy kupować czy też odpuścić. Właściciel mówi, że na kołach zimowych nie było tematu ściągania auta... |
|
|
|
cale 20zl zaplacisz za podmiane opon przod z tylem i wszystko jasne
|
|
|