|
Witam,
proszę o sprawdzenie auta z poniższego ogłoszenia: allegro.pl/sprzedam-peugeot-407-1-6-hdi-2005r-i4050176457.html Cena niska, podobno bezwypadkowy więc kuszący VIN: VF36D9HZC21249452 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Pozdrawiam i z góry dziękuje. |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Kolego - ale co tu pisać... Ta cena nie berze się z niczego
Być może auto wymaga wkładu - może kończy się dwumasa bądź turbo, może wtryski mają dość... Zobacz sam: Cena samochodu jest o 30% niższa niż średnia w Polsce dla tego rocznika. Cena samochodu jest o 48% niższa od średniej w Niemczech dla tego rocznika. Informacja o bezwypadkowości. Przebieg samochodu jest porównywalny z średnim przebiegiem w Polsce dla tego rocznika. Średnia cena dla tego rocznika w Polsce: 18 800 zł Średnia cena dla tego rocznika w Niemczech: 25 300 zł
Przybliżone dane z dekodera
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
I te zdjęcia robione telefonem i to jeszcze wieczorem... Tragedia. Jak nie masz daleko to się przyjrzyj samochodowi.
|
|
|
|
Właśnie mam blisko i dzisiaj ojciec oglądał - sam nie widziałem...
Małżeństwo, mąż Włoch, żona Polka. Samochód sprowadzony podobno z Włoch bodaj, że 4 lata temu. Dziecko w drodze więc sprzedają i kupują nowy samochód. Może to prawda, może bajka - ciężko powiedzieć. Podobno nie było widać nic niepokojącego - no może nakładki na pedały (bo to chyba nie oryginalne?) ale to nie musi nic złego znaczyć - ale nie ukrywam, że ani ja, ani ojciec nie znamy się specjalnie. Mówili, że ostatnio wymieniali Intercooler i Dwumasę, podobno są faktury i jest to jeszcze na gwarancji. Możliwe, że jutr pojedziemy z nim do ASO: dealer.peugeot.pl/wysockiego/kontakt/wizyta-serwis/ Czy polecacie jakiś punkt w Warszawie gdzie dobrze go sprawdzą ? Na co zwrócić im uwagę przy takim przeglądzie ? |
|
|
|
Najlepiej to skontaktować się z jakimś inspektorem z forum i zapłacić mu parę groszy ale być pewnym. I obowiązkowo diagnostyka z wyżej wymienionym. Trzymam kciuki za udany zakup. Pozdrawiam.
|
|
|
|
Ja to mysle ze jak by to byla taka okazja mega to by handlarze byli w 10min po wystawieniu ogloszenia. Przebieg by poprawili i na allegro w normalnej cenie jako okazja. Badz czujny
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
|
|