Samochód jest w idealnym stanie, bez uszkodzenia lub wypadki. Posiada pelna historie serwisu. Wszystko oplata rejestracyjna zostala uiszczona przez mnie. Laczna cena 14,000.00 zl wliczajac wysylki i podatków dostaw do adresu.
Jak juz mówilem, ze skonczyla moja praca tutaj, w Polsce, wiec musialem wrócic do domu, do London, Wielka Brytania i mam samochód ze mna. Moge dostarczyc samochód do adresu wysylki (zaplace za koszty dostawy podatków) i zgadzam sie aby go przetestowac i sprawdzic go na 10 dni tylko aby sie upewnic. W tych 10 dni bedzie przetestowac warunki samochodu. Jesli cos nie bedzie tak, jak oczekiwano mozesz go zwrócic bez zadnych kosztów. Bedzie pochodzic z wszystkich prac papieru (ksiazka serwisowa, dokumenty samochodowe). Platnosc zostanie dokonana po mozna przetestowac i sprawdzic samochód.
Sprawa przejdzie (DFS TransportCargo Limited). Ja juz umówiony caly proces z nimi, uzywajac ich Escrow Solutions. Samochód znajduje sie w ich magazynie w Wielkiej Brytanii (wysylka). Ta firma bedzie dbac o dostawy, platnosci i procesu rejestracji swojej nazwy.
W ten sposób oboje beda mieli wymagana pewnosc, ze transakcja bedzie miala miejsce równiez. Jesli zgadzasz sie z tymi warunkami, prosze odpowiedziec mi, podajac imie i nazwisko, adres wysylki i telefon # tak, ze moge skierowac do DFS TransportCargo Limited. Beda wysylac pelna liste z instrukcjami.
Beda równiez akceptuje platnosci przelewem, za platnosci spoza Wielkiej Brytanii. Jesli nadal jestes zainteresowany daj znac zadane dane, a my dokonac transakcji.
Czekam na odpowiedz jak najszybciej.
Dzieki!
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.