Posiadasz już konto?

Zaloguj

Darmowe Sprawdzenie VIN

Weryfikujemy Historię Wypadkową Pojazdów

Account

Please wait, authorizing ...
Jeśli widziałeś lub wiesz coś na temat danego auta - pisz tutaj.
{getmodule 105}
{getmodule 161}

TEMAT: VW GOLF IV 1.9 TDI 2003r. Osiek k. Olkusza

VW GOLF IV 1.9 TDI 2003r. Osiek k. Olkusza 2012/01/17 20:11 #20929

• elpolacco
  • elpolacco Avatar
otomoto.pl/volkswagen-golf-salonwy-bezwypadkowy-C22150989.htm

Good Car
Osiek 239 A 32-300 Olkusz
tel.: +48 793430008
GG 18615571 adres strony: good-car.otomoto.pl/

- Samochód ma na liczniku 176 tys.km, a nie jak w ogłoszeniu 150 tys. Rzeczywistości nie znam, bo już nie sprawdzałem.
- wgniecenie z prawej strony progu pod tylnymi drzwiami (bez pęknięcia lakieru).
- porysowany do czarnego tylny zderzak zaraz pod klapą (od wkładania i wyciągania rzeczy z bagażnika)
- malowana przednia maska! Być może tylko od kamyków, tego nie wiem, ale malowana. Sprawdzona miernikiem! Na oko nie widać, że malowana. Spasowanie szczelin przy błotnikach ok.
- Odstający albo błotnik albo zderzak z prawej strony przy przedniej lampie (nie pamiętam już dokładnie)
- Brak jakichkolwiek opon zimowych, letnie na alufelgach lekko zjechane po bokach, ale myślę, że dwa sezony da radę jeszcze pojeździć :)
- Jak widać na zdjęciu wytarta ramka wokół radia z lewej strony, lekko wytarty włącznik świateł oraz zrysowana pokrywa od popielniczki zaraz pod pokrętłami od nawiewu (niewidoczne na zdjęciach.)
- Szyby wszystkie z 2003, tylko chyba jedna 2002.
- Nie podobała mi się również zatyczka od reflektory z prawej strony ponieważ bardzo się świeciła, a reszta obudowy lamy była matowa. Nie wiem czy tak jest w golfach dlatego proponuję to sprawdzić.

Nam udało się utargować do 1000zł czyli na 17,5 tys.zł Cena jednak zbyt wysoko jak na samochód bez żadnego wyposażenia (brak c.zamka, el. szyb itp)

Sprzedający zbytnio nie zachęca do zakupy więc minus tylko za drobne przekłamanie opisu z przebiegiem oraz za malowaną maskę gdzie twierdził, że nigdzie nie był bity i może udostępnić miernik lakieru. My mieliśmy swój.

Samochód pochodzi z okolic Słomnik, rej. KRA 27....
Załączniki:
Ostatnio zmieniany: 2012/01/17 20:12 przez elpolacco.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Odp: VW GOLF IV 1.9 TDI 2003r. Osiek k. Olkusza 2012/01/18 09:38 #20962

• kubski
  • kubski Avatar
oferta wylądowalo w kategorii "uwaga na to auto"
rozumiem, ze kolego przestrzegasz przed kupnem tego egzemplarza
moge wiedziec dlaczego?
roznica w przebiegu to jeszcze nie dramat,jesli oczywiscie jest prawdziwy
jak dla mnie tylko wgniecenie progu jest dosc znaczace
cala reszta to wynik najzwyczajniejszego w swiecie uzytkowania samochodu
plastiki - ten typ tak ma
porysowany zderzak - chyba nie dyskwalifikuje auta
malowanie maski nie oznacza od razu ze auto bylo walone
co do ceny i ubogiego wyposazenia, no chyba widziales wczesniej ogloszeniew internecie
do kogo masz pretensje?
no chyba ze liczyles ze handlarz zjedzie z ceny 5tys
nie mowie ze to auto jest idealne, igła i w ogole
ale jesli mechanika (o ktorej nic zlego nie napisano) jest w miare okej i przebieg prawdziwy
to mozna rozwazyc zakup
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Moderatorzy: AutoRaport