|
Witam.
Ktoś coś może wie na temat tego autka ?? moto.allegro.pl/subaru-impreza-wrx-i2343449096.html VIN: JF1GD29682H501864 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Pozdrawiam |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Dla informacji innych kupujących...
Autko byłem obejrzeć, zrobiłem kawał drogi z warszawy pod białystok i niestety się zawiodłem...Sprzedający to bardzo sympatyczny i na pewno uczciwy człowiek i nic nie ukrywa, jednak moim zdaniem przecenia wartość auta. Konkrety: Wady: - samochód jest pod dzwonku, jak dużym trudno mi ocenić, na pewno dostał strzała w tył, na tyle, że poszło po tylnych błotnikach. - pęka lakier na rogach bagażnika - wychodzi rdza na nadkolu lewym i na lewym progu przy nadkolu. - lewe drzwi pasażera i kierowcy wymienione, inny kolor pomalowany(słabo) - przednie błotniki malowane około 230 um, jednak przestrzeń silnika podłużnice i sanki wyglądają okej. - po przejechaniu się autem okazało się, że automat działa w trybie awaryjnym(wkręca się do 3tys i zmienia bieg bardzo nie przyjemnie), podobno jest to wina czujnika ABS w tylnym kole, zresztą na desce pali się błąd ABS. - instalacja przy mnie nie działała z powodu nie skasowanego trybu inspekcji - klimatyzacji nie działa, prawdopodobnie wystarczy nabić. - Falowały obroty na postoju Zalety: - Właściciel bardzo dbał o stronę mechaniczną, wszystkie płyny i filtry wymieniane często. - Od spodu auta nie pokrzywione, bez wycieków. - Napędy sprawne jak trzeba. - Silnik pracuję ładnie, turbo nie dymi, nie puszcza dymu przy odpalaniu. - Za dopłatą ładne felgi ze świeżutkimi oponami. - Założona instalacja LPG Tyle ode mnie. Pozdrawiam |
|
|