Posiadasz już konto?

Zaloguj

Darmowe Sprawdzenie VIN

Weryfikujemy Historię Wypadkową Pojazdów

Account

Please wait, authorizing ...
Chcesz zapytać o auto z ogłoszenia? Pisz tutaj.
{getmodule 105}
{getmodule 161}

TEMAT: prośba o podanie informacji o historii serwisowej VW GOLF PLUS

prośba o podanie informacji o historii serwisowej VW GOLF PLUS 2012/08/27 07:47 #29252

• dareczek
  • dareczek Avatar
Witam! Czy ktoś mógłby zapodać zrzucik historii serwisowej tego autka:
nr VIN WVWZZZ1KZ6W564026
Chodzi mi tylko o potwierdzenie ostatniego wpisu i czy przy ostatnim przeglądzie był wymieniony rozrząd. Wg książki właśnie tak było. Ostatni wpis w dniu 06.08.2012r.
VIN mam rozkodowany. Chodzi mi tylko o historię.
Pozdrawiam.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Odp: prośba o podanie informacji o historii serwisowej VW GOLF PLUS 2012/08/28 13:39 #29334

• Inspektor
  • Inspektor Avatar
i myslisz ze ktos przed sprzedaza pojechal zmieniac rozrzad i placac 2 tysiace czy ile to tam kosztuje? ot taki prezent dla kupujacego? zadzwon do tego aso i zapytaj czy auto u nich bylo na tym rozrzadzie o ile to krajowy salon. Jak zagraniczny to mozesz cos emailem podukac jak nie znasz tego jezyka napewno chetnie odpisza :)

Odp: prośba o podanie informacji o historii serwisowej VW GOLF PLUS 2012/08/29 06:17 #29374

• dareczek
  • dareczek Avatar
Widzisz wg książki jest to zagraniczny dealer VW i Audi i dlatego chciałem potwierdzić dokonany wpis, który powinien być odnotowany w bazie ogólnej. Jeśli u nas będzie to widoczne to te czynności napewno były wykonane.
Więc powtarzam moją prośbę, jeśli ktoś ma dostęp do bazy VW to proszę o potwierdzenie ostatniego wpisu.
Moderatorzy: AutoRaport