Masz rację, dalsza dyskusja z "kwadratowymi", "zero-jedynkowymi" członkami forum, nie ma dalszego sensu.
Powiem jedynie, że najpierw, zanim zacznie się kogoś obrzucać błotem, używając epitetów typu "CWANIAK", należy się dobrze zastanowić, czy nie traktujemy kogoś w krzywdzący sposób. Podobno jesteśmy cywilizowanymi ludźmi, żyjącymi w cywilizowanym świecie, a co się z tym ściśle wiąże, w świecie, w którym obowiązuje "domniemanie niewinności", zatem oszczerstwa, których dopuścił się kolega gsx-r są godne pożałowania i świadczą jedynie o jego poziomie, porównywalnym z drewnianym, nieobrobionym kołkiem. To absolutnie nieobiektywny człowiek, który każdą sytuację przedstawia w barwach wygodnych dla siebie, ale to typowe dla maluczkich, pragnących zaistnieć, chociażby na internetowym forum.
Słowa, ze to on napisał sms do właściciela, a następnie z szyderstwem i ironią, zauważa, ze zaraz po tej wiadomości ogłoszenie zniknęło z otomoto.pl. ...a na co miał czekać właściciel, gdy dowiedział się prawdy o swoim motocyklu?? Zrobił dokładnie to, co zrobiłby każdy, uczciwy człowiek- usunął ogłoszenie. Może powinien zostawić to ogłoszenie w niezmienionej postaci i czekać na dalszy rozwój wydarzeń, bo wg GSX-Ra, tak chyba powinien postąpić, skoro posunięcie w postaci usunięcia ogłoszenia z portalu, nosiło znamiona nieuczciwości. Kolego gsx-r (jeżeli to czytasz), powiedz mi proszę jak właściciel miał wg ciebie powinien w tamtym momencie postąpić, żeby było fair?? Jestem pełen podziwu dla twojego wąskiego, irracjonalnego toku myślenia. Przydałoby ci się zapoznać z kilkoma publikacjami na temat logiki, bo na chwilę obecną kształtuje się ona w następujący sposób:
Przychodzi milicjant do księgarni i mówi:
-Chciałbym kupić jakąś dobrą książkę.
-To może zaproponuję panu książkę o logicznym myśleniu.
-A co to jest to logiczne myślenie???
-No to może ja panu podam przykład: ma pan w domu akwarium?
-No mam!
-Czyli lubi pan zwierzątka?
-No lubię.
-Czyli jak zwierzątka to może lubi pan też spacerki z pieskiem w parku?
-No tak!
-No a jak spacerki to najchętniej z kobietą?
-No tak, jak najbardziej.
-No widzi pan czyli nie jest pan pedałem!!! I to jest właśnie logiczne myślenie!!!
-Wyśmienicie! kupuję tę książkę!!!
Milicjant wychodzi ze sklepu i spotyka kumpla. Ten go pyta:
-Ty, co masz??
-A nic, książkę o logicznym myśleniu.
-A o co chodzi w niej???
-Zaraz ci wyjaśnię na przykładzie. Masz w domu akwarium???
-Nie.
-No to jesteś pedałem!!!
Sam właściciel nie miał i nie ma głowy do podejmowania dyskusji na forum, zajęty formalnościami mającymi na celu zwrot przedmiotowej maszyny. Poprzedni właściciel zdeklarował się "odebrać" to moto w dniu jutrzejszym

Zatem wszystko wskazuje na to, ze mamy problem z głowy:)