|
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
ten samochód właśnie trafił do mnie żebym pomógł je sprzedać. historia jest dość smutna bo panna, która jest jego właścicielką od 2009 kupiła go w komisie, w którym "zapomniano" jej powiedzieć o amerykańskiej historii auta. jedyne co jest w tym wszystkiem dobre, że samochód ma 53k km a nie 84 k km na szafie. w poniedziałek pojadę do nissana żeby sprawdzić czy nie jest naruszona podłoga i co mogło być w nim robione. tak czy inaczej trochę przykro, że pierwsze info jakie wyskoczyło o tym aucie to info stąd. pozdrówki
|
|
|
|
nie laduja mi sie fotki. Ale postaram sie je odzyskac. A pewny jestes ze to km a nie mile?
|
|
|
|
ok super chętnie zobaczę go przed przypłynięciem. nie mam żadnej pewności. wiem tylko, że ostatnie półtora roku stał w garażu, a przedtem nie był też jakoś szaleńczo eksploatowany. z drugiej strony 38k w usa i 54k w pl to niewielka różnica jak na 5 lat użytkowania.
co do tej szkody całkowitej to w usa dość łatwo o taką decyzję. ściągam teraz mercedesa, który ma w papierach "junk" czyli u nas chyba "bez prawa rejestracji" a to "junk" objawia się tym, że spadła mu gałąź na maskę wybijając przednią szybę i uszkadzając atrapę. tym niemniej ciekaw jestem tego infinity. pzdr |
|
|
|
Jaka jest cena za to auto jest gdzieś jakieś ogłoszenie.
|
|
|
|
bez tragizmu . Nie widac zeby cos sie dzialo powaznego
|
|
|
|
szczerze mówiąc wygląda to na szkodę parkingową bardziej niż jakiś wypadek kwalifikujący auto do szkody całkowitej, ale tak jak pisałem wyżej tam są różne kryteria przyznawania tytułu "salvage". tak czy inaczej wymieniony zderzak i lampy i reszta na luzie, ale wezme go na kanał jeszcze żeby sprawdzić co tam od dołu widać. pozdrawiam
|
|
|