Byłem w tą niedziele oglądać auto ponieważ nie dawało mi spać to ogłoszenie a zdj. po kolizyjnych nie udało sie uzyskac, zrobiłem prawie 1300km... auto totalny złom pierwsze co rzuciło sie w oczy dach krzywy tak ze szyber nie pasował co lepsze po otworzeniu jego w środku była jeszcze tasma papierowa, a tylny prawy rog dach jest przeszlifowany tak ze oczy bola (szkoda ze zdj. nie zrobiłem)
ale właściciel twierdzi twardo ze nie wiedział o tym... co dalej maska cała krzywa trzeba siła zamykać a jak otworzysz to przypomina banana zreszta klape tez trzeba z niezlym impetem zamykac... ogolnie moge bez zawahania stwierdzic ze auto nie posiada żadnej poduszki powietrznej bocznej typu kurtyna, wg. fotele byly z tego powodu 2 raz przeszywane co lepsze jakims tanim skajem ktory juz sie podarł, w fotelach nie dziala pamiec polozenia a kierowcy jest krzywy i to strasznie co widac po przyciskach... prog od strony pasazera jest tak zrobiony ze ciezko to opisac wystarczy spojrzec pod auto albo wsiasc do auta bo nie da sie nie zauwazyc podłogi ktora jest wypukła... jak w bagazniku zacząłem odsłaniac blache to zrobilo mi sie slabo to jest jakas masakra blacha pocieta gumówką pordzewiała wgl nie pasujaca do siebie kielich prawy caly krzywy pospawany, cud ze to auto prosto jedzie a w trakcie jazdy blach w bagazniku tak nap.. ze uszy bola... ogolnie auto cale malowane i to na podwórku uszczelki zapryskane lakier nie prze polerowany nawet patrzac z zewnatrz widac ze deska rozdzielcza jest skladana siekiera... zeby tego bylo malo to auto nie chce jechac silnik pracuje ladnie cicho niema przedmuchów, ale niema czym jechac szczerze balem sie nissana navare wyprzedzic tym autem bokiem po wylaczeniu trakcji tez nie polecisz :/ brak mocy, sprzegło juz ładnie wy.. most tez slychac tak wyje a nawet tłucze nie zdziwilbym sie jakby był uszkodzony od tego dzwona, auto wyswietla tez jakies bledy napweno jeden z nich to REV klima nie dziala pod maska widac ze rurki sa jakies pospawane. A najlepsze jest to jak gosc udaje ze sie nie zna a przed domem stoi nieposkładany do konca jaguar