|
otomoto.pl/audi-a6-2-4-benzyna-quattro-skora-C19674653.html
Uwaga na to AUDI, poproszony telefonicznie o VIN dostałem następującą odpowiedź: "a co ty baranie chcesz sprawdzić? czy przebieg prawdziwy? puknij się w łeb, przyjedziesz to se spiszesz, dupy mi nie zawracaj idioto" Nie byłem, nie oglądałem ale ta odpowiedź mi wystarczy. Być może Wam też. Zanim ktoś tam się wybierze 300km to proponuję zapytać sprzedawcy o VIN i przygotować sobie jakąś zgrabną odpowiedź Poniżej zamieszczam zdjęcia i opis pojazdu gdyby aukcja zniknęła: Typ: Kombi Wersja: C6 Rok produkcji: 2006 Przebieg w km: 56 800 km Skrzynia biegów: manualna Moc: 177 KM (130 kW) Pojemność skokowa: 2400 cm³ Rodzaj paliwa: benzyna Kolor: srebrny-metallic Liczba drzwi: 4/5 Status pojazdu sprowadzonego: przygotowany do rejestracji / opłacony Dodatkowe wyposażenie: ABS, 4x4, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, system nawigacji, ASR, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, ksenony, tempomat, podgrzewane fotele, czujnik deszczu, ESP, światła przeciwmgłowe, kierownica wielofunkcyjna, czujnik parkowania, przyciemniane szyby Dodatkowe informacje: serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany, homologacja na ciężarowe Opis pojazdu: AUTO PO OPŁATACH PEŁNY KOSZT REJESTRACJI;240PLN Silnik 2,4 BENZYNA 177PS Bi-Xenony skrętne Światla dzienne LED Tylne lampy LED Skrzynia 6-BIEGOWA Napęd na 4 koła Duża nawigacja MMI + DVD (zmieniarka) Nagłśnienie BOSSE MP3 Podgrzewane fotele przód Multifunkcyjna kierownica skórzana ABS ESP ASR 10x Airbag Tempomat aktywny System montażu fotelikow na tylnej kanapie ISOFIX Pakiet light - dodatkowe oswietlenie na zewnatrz samochodu - odprowadzanie światlami do domu Pakiet comfort - domykanie otwieranie szyb/szyberdachu z pilota Czujnik deszczu Czujnik zmierzchu Parktronic + wyświetlanie na wyświetlaczu Zestaw głośnomówiący Samościemniające się lusterka Komputer pokładowy kolorowy Skórzana tapicerka Klimatronic 2 strefowy Felgi aluminiowe Elektrycznie sterowane szyby Elektrycznie regulowane lusterka Podgrzewane lusterka Elektrycznie składane lusterka Podgrzewana szyba tylna Centralny zamek z pilotem Fabryczny autoalarm immobilizer Wspomaganie kierownicy Komplet kluczyków Książka serwisowa Serwisowany w ASO KSIAŻKI SERWISOWE , INSTRUKCJE WIĘCEJ INFORMACJI POD NUMEREM; TEL;601***589 LUB;501***462 |
|
Ostatnio zmieniany: 2011/07/11 08:54 przez Maciek198.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|