Kris75 napisał:
Wiesz co Ci powiem stary? Weź się ogarnij, inaczej malucha nie kupisz.
Sam aktualnie sprzedaje swoje prywatne auto, jak mi gość pisze, że mam do niego jechać to nawet nie słucham dalej. Albo chcesz kupić, albo nie, albo ryzykujesz, albo nie.
Albo masz kasę na auto albo pożyczać będziesz od mamy... Weź żesz pomyśl człowieku.
Postaw się w odwrotnej sytuacji - masz auto i ktoś Ci dzwoni, że masz przyjechać tu i tu - 150 czy 200 km od domu... Nie wie gdzie ma jechać, nie wie do kogo. Nie wie czy ktoś będzie w ogóle czekał, a jak bedzie czekał to kto i z jakim sprzętem (np. łysy pan z bejzbolem...).
Co do kwoty 200 zł - jazda kabrioletem nie jest tania.
Szanowny kolego, z racji że motoryzacje mam w krwi i z niej też sie utrzymuje to to co mi mówisz jest błędnym rozumowaniem.
Auto jest autem nietypowym i takim które sezonowo już umarło, Pan z Torunia sprzedaje te auto od długiego czasu, możesz sobie luknąc w google.
Dzwonie i nie jak dziecko jaram sie autem a prosze o dokładne fotografie, fotki były może ok ale np burdel pod maską mnie zaniepokoił, zaraz dodam fotke to lukniesz i sie wypowiesz.
Rozmowa z mamą o aucie to tak jak byś rozmawiał z dzieckiem, dostałem kontakt i jakoś około 60min przez 4dni z typem przegadałem o aucie.
Nudziłem sie i auto poszło na fora jak i zostało sprawdzone na GOOGLE, i co ??
zobaczyłes tylko moją wypowiedz bo ktoś ma w sobote sie przejechać 100km ??
człowieku troche mnie irytujesz tym
Teraz odpowiem ci dalej, jak sprzedajesz auto to kłamiesz ?? tu mówisz to za za dwa dni tamto ?? do kłamania to trzeba mieć głowe i wiedzieć co sie mówiło

Widzisz ci ludzie piszą a ja wygadałem 60min przez 4dni w sprawie TEGO auta, jesli ktos dzwoni i truje tak dupe to raczej chłopie zjawi sie.
I temat z łysym typem i pała

widzisz tam auto za 40tyś czy za 4800zl?? bo na tyle sie dogadalem, no takim rozumowaniem to nie zamawiaj nic przez alledrogo bo cie dostawca oszuka i wsadzi cegły.
REASUMUJĄC
Skupuje, sprzedaje i rozbieram wszystkie OPLE jakie są, czy 1990r czy 2011r
od 8lat dzwonie dzień w dzień do normalnych ludzi i handlarzy
jesli cos jest nie tak to już jestem nauczony i w tym wypadku raczej sie nie pomyliłem
-10 wersji czemu sprzedaje, pewnie jak sprzedajesz auto to mówisz ze kupiłeś nowe ITP

- numer do kobiety, czemu dostałem do niego i normalnie z nim miałem kontakt ?? co ludzie mają pewnie prace ale wtedy nie odbierają

- czemu dostałem fotki auta w małej rozdzielczości ?? a zawieszenie tył i silnik w wysokiej
fotki robili dla mnie i cykali je jedno po drugim

Czemu obawia sie typ jechac sprawnym autem 100km ?? no moze temu ze auto miało 210tyś kiedy zakładany byl gaz i zrobił 15tyś na nim, jestes specem to pewnie wiesz o co chodzi
Post poleciał aby ludzie mieli lepsze oko na to auto
nie twierdze ze to złom ale raczej sie nie myle
Dzwonie dzisiaj po astre
witam
witam Pana
niech Pani powie mi coś o aucie
no nie wiem, auto jest ojca a on wyjechał za granice
Mam konkretne pytanie, handlujecie autami ??
TAK
wiec nie mów mi co mam robić, sprzedaj 20 aut rocznie i nigdy nie miej akcji przez klientów