Posiadasz już konto?

Zaloguj

Darmowe Sprawdzenie VIN

Weryfikujemy Historię Wypadkową Pojazdów

Account

Please wait, authorizing ...
{getmodule 161}

TEMAT: audi A6 C6

audi A6 C6 2013/07/28 13:14 #47315

• krzychu33
  • krzychu33 Avatar
Witam wszystkich.Moj ojciec jest zainteresowany tym aytem.co o nim sadzicie?Prosze o w mire szybka odpowiedz bo we wtorek ma jechac ja ogladac.O to VIN od sprzedawcy WAUZZZ4FX7N089229
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

audi A6 C6 2013/07/28 13:16 #47316

• krzychu33
  • krzychu33 Avatar

audi A6 C6 2013/07/28 14:04 #47334

• Inspektor
  • Inspektor Avatar
WAUZZZ4FX7N089229

Przybliżone dane z dekodera
Numer VIN:
WAUZZZ4FX7N089229
Region:
Germany
Fabryka/Producent:
Neckarsulm
Marka:
AUDI
Model:
A6 2.4
Wersja:
C6
Rok modelowy:
2006
Silnik:
2.40 [130kW] [177HP] [6cyl.]
Numer seryjny:
089229
Vehicle Identification No.:
Data are estimates for WAUZZZ4FX7N089229
Model Designation:
audi a6 2.4
Date of production:
11.2006
Model year:
2007
Engine code:
BDW
Engine Type:
Bazy danych Policji w KanadziePojazd nie figuruje w bazie jako kradziony
Bazy danych w HolandiiPojazd nie figuruje w bazie jako kradziony
Bazy danych Policji RumuńskiejPojazd nie figuruje w bazie jako kradziony
Bazy danych Policji SłowackiejPojazd nie figuruje w bazie jako kradziony
Bazy danych Policji SłoweńskiejPojazd nie figuruje w bazie jako kradziony
Bazy danych Policji WłoskiejPojazd nie figuruje w bazie jako kradziony
Bazy danych Policji LitewskiejPojazd nie figuruje w bazie jako kradziony
Bazy danych Policji CzeskiejPojazd nie figuruje w bazie jako kradziony
Bazy danych EuropejskiePojazd nie figuruje w bazie jako kradziony
Bazy danych w SzwecjiPojazd nie figuruje w bazie jako kradziony

audi A6 C6 2013/08/05 18:38 #47832

• krzychu33
  • krzychu33 Avatar
Byłem, widziałem i teraz się podziele wrazeniami.Takiego gó... to dawno nie widziałem.Auto walniete z przodu,nieudolnie naprawione.Niedomalowane,elementy,przebija się podkład..Pod maska tragedia,brak plastików, a te co są to i tak połamane.Tyłu ,spodu już nie chciało mi się oglądac.Na wyświetlaczu komp. pokładowego wywalało jakiś błąd kluczyka ,czy coś takiego ale juz się dalej nie zagłębiałem w temat.Na siedzeniu pasażera wypalona dziura o średnicy 1cm.A teraz najlepsze.Silnik klepie jak moj golf 1,6D którego miałem 15 lat temu a kopci jeszcze bardziej.Klima oczywiście nie działa.Wg.własciciela niby czujnik jakiś tylko(pech chciał,ze padł akurat przed moim przyjazdem).Coś nowego bo zawsze to klima tylko do nabicia :angry: Do jazdy próbnej nawet nie doszło bo juz nie bylo sensu,pewnie tez by wyszły jakieś ciekawostki.Wiedziałem, że nie będzie to ideał bo cena była dość okazyzjna ale to co zobaczyłem na miejscu przerosło już mnie.Podsumwując.Pół dnia srtaconego,nie wspomnę o kosztach.Dobrze ,ze to tylko okolo 300km.W rozmowie pan zapewniał ,ze auto jak najbardziej zadbane,poszanowane i oczywiscie BEZWYPADKOWE.Nic tylko dać mu w morde(ma szczęści,ze nie był z dziewczyna).Nie zawracajcie sobie nawet głowy tym autem!Pozdrawiam!

audi A6 C6 2013/08/05 21:47 #47835

• darnokx
  • darnokx Avatar
krzychu33 napisał:
Byłem, widziałem i teraz się podziele wrazeniami.Takiego gó... to dawno nie widziałem.Auto walniete z przodu,nieudolnie naprawione.Niedomalowane,elementy,przebija się podkład..Pod maska tragedia,brak plastików, a te co są to i tak połamane.Tyłu ,spodu już nie chciało mi się oglądac.Na wyświetlaczu komp. pokładowego wywalało jakiś błąd kluczyka ,czy coś takiego ale juz się dalej nie zagłębiałem w temat.Na siedzeniu pasażera wypalona dziura o średnicy 1cm.A teraz najlepsze.Silnik klepie jak moj golf 1,6D którego miałem 15 lat temu a kopci jeszcze bardziej.Klima oczywiście nie działa.Wg.własciciela niby czujnik jakiś tylko(pech chciał,ze padł akurat przed moim przyjazdem).Coś nowego bo zawsze to klima tylko do nabicia :angry: Do jazdy próbnej nawet nie doszło bo juz nie bylo sensu,pewnie tez by wyszły jakieś ciekawostki.Wiedziałem, że nie będzie to ideał bo cena była dość okazyzjna ale to co zobaczyłem na miejscu przerosło już mnie.Podsumwując.Pół dnia srtaconego,nie wspomnę o kosztach.Dobrze ,ze to tylko okolo 300km.W rozmowie pan zapewniał ,ze auto jak najbardziej zadbane,poszanowane i oczywiscie BEZWYPADKOWE.Nic tylko dać mu w morde(ma szczęści,ze nie był z dziewczyna).Nie zawracajcie sobie nawet głowy tym autem!Pozdrawiam!

no nieźle :)

audi A6 C6 2013/08/06 05:31 #47838

• Inspektor
  • Inspektor Avatar
Przebieg (km): 188255 z aukcji pl

allegro.pl/audi-a6-2-4-benz-gaz-sek-177k...owa-i3422696514.html

Ogladalem wczoraj tez taka beemke na inspekcji. CUdna piekna a na miejscu ciezko bylo miernik zlapac na odczyt tyle szpachla.. lakier bezbarwny schodzi. PORAZKA KUPIC AUTO W TYM KRAJU!!
Moderatorzy: AutoRaport