Byłem, widziałem i teraz się podziele wrazeniami.Takiego gó... to dawno nie widziałem.Auto walniete z przodu,nieudolnie naprawione.Niedomalowane,elementy,przebija się podkład..Pod maska tragedia,brak plastików, a te co są to i tak połamane.Tyłu ,spodu już nie chciało mi się oglądac.Na wyświetlaczu komp. pokładowego wywalało jakiś błąd kluczyka ,czy coś takiego ale juz się dalej nie zagłębiałem w temat.Na siedzeniu pasażera wypalona dziura o średnicy 1cm.A teraz najlepsze.Silnik klepie jak moj golf 1,6D którego miałem 15 lat temu a kopci jeszcze bardziej.Klima oczywiście nie działa.Wg.własciciela niby czujnik jakiś tylko(pech chciał,ze padł akurat przed moim przyjazdem).Coś nowego bo zawsze to klima tylko do nabicia

Do jazdy próbnej nawet nie doszło bo juz nie bylo sensu,pewnie tez by wyszły jakieś ciekawostki.Wiedziałem, że nie będzie to ideał bo cena była dość okazyzjna ale to co zobaczyłem na miejscu przerosło już mnie.Podsumwując.Pół dnia srtaconego,nie wspomnę o kosztach.Dobrze ,ze to tylko okolo 300km.W rozmowie pan zapewniał ,ze auto jak najbardziej zadbane,poszanowane i oczywiscie BEZWYPADKOWE.Nic tylko dać mu w morde(ma szczęści,ze nie był z dziewczyna).Nie zawracajcie sobie nawet głowy tym autem!Pozdrawiam!