Posiadasz już konto?

Zaloguj

Darmowe Sprawdzenie VIN

Weryfikujemy Historię Wypadkową Pojazdów

Account

Please wait, authorizing ...
{getmodule 161}

TEMAT: pacifica Sławno

pacifica Sławno 2011/02/05 23:01 #7175

• m4ni3k_
  • m4ni3k_ Avatar
witam, prosze o ocene
VIN 2A8GM68X28R636145

otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C17205000
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Odp: pacifica Sławno 2011/02/05 23:42 #7179

• Krzysztof
  • Krzysztof Avatar
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Odp: pacifica Sławno 2011/02/06 14:31 #7206

• PabloG
  • PabloG Avatar
m4ni3k_.a czy sprawdzałeś tę drugą?
allegro.pl/chrysler-pacifica-limited-dvd...ura-i1435792059.html
Pozd PabloG

Odp: pacifica Sławno 2011/02/06 17:02 #7212

• AdamM71
  • AdamM71 Avatar
Przelot może być całkiem realny, ale przódsamochodu po wypadku zrobiony niedbale. Jeśli Cię będzie to auto mocno interesować to weź blacharza żeby sprawdził jak mocno i głęboko był uszkodzony. Ewentualnie poproś sprzedawcę bo tak niechcący może on dysponować fotkami sprzed naprawy.
W sumie auto długo nie jeździło więc przelotu się nie czepiam. ;)

Odp: pacifica Sławno 2011/02/06 23:12 #7240

• m4ni3k_
  • m4ni3k_ Avatar
PabloG nie, nie sprawdzałem.
co do tej bialej napisalem maila z zapytaniem o zdjecia, dam znac jak beda mial jakas odpowiedz.
Pzdr
Ostatnio zmieniany: 2011/02/06 23:16 przez m4ni3k_.

Odp: pacifica Sławno 2011/02/07 20:46 #7293

• m4ni3k_
  • m4ni3k_ Avatar
dostałem zdjecia sprzed naprawy

warto sie tym autem interesowac??
Ostatnio zmieniany: 2011/02/07 20:48 przez m4ni3k_.

Odp: pacifica Sławno 2011/02/07 20:55 #7296

• krzysieksel1969
  • krzysieksel1969 Avatar
jak nie chcesz sie z nikim zderzac to mozna mysleć:) wiadomo cudow nie ma 2008 za 53k rewelacja!!!ciekawe czy jaski działają
Ostatnio zmieniany: 2011/02/07 20:55 przez krzysieksel1969.

Odp: pacifica Sławno 2011/02/07 21:47 #7302

• AutoRaport
  • AutoRaport Avatar
Dokleję pełną wersję
2A8GM68X28R636145

Model Year2008
MakeChrysler
ModelPacifica
Body Type4 Door Wagon
Trim LevelTouring
Engine TypeV6, 4.0L
CountryCANADA
Assy. PlantWindsor, Ontario, Canada
Production Seq. Number636145
Drive Line TypeFWD
GVWR ClassClass D 5,001-6,000 lb
Vehicle TypeMultipurpose Vehicle (MPV)
Vehicle ClassFull-size MPV
Brake SystemHydraulic
Fuel TypeGasoline
Tonnage1/2

LITWA Nie znaleziono
CZECHY Nie znaleziono
WŁOCHY Nie znaleziono
SŁOWACJA Nie znaleziono
SŁOWENIA Nie znaleziono

Odometer Check InfoGOOD NEWS! No problem odometer records found.*
AirBag Check InfoALERT! Airbag Deployment Records Found
Carfax Records InfoIMPORTANT! The CARFAX database contains 11 important vehicle history records on this 2008 CHRYSLER PACIFICA TOURING that may confirm a clean history or uncover potential problems. Order the CARFAX Vehicle History Report to see all the information reported on this vehicle.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Odp: pacifica Sławno 2011/02/07 21:49 #7306

• AdamM71
  • AdamM71 Avatar
Jak napisał krzysieksel1969, jeśli nie dojdzie do poważniejszej kolizji to może być. Pod warunkiem że "jaśki" ;) są sprawne. Sama podłużnica była złamana i po naciąganiu jest pewnie spawana. Jak ? Tego nie wiemy, ale pewne jest to że jej sztywność jest zmieniona.
Podam Ci taki przkład. Kiedyś kupiłem w ciemno od znajomego autko na potrzeby warsztatu. Miał uszkodzony silnik. Wcześniej auto było po wypadku naprawiane w Namysłowie w firmie Auto Adamczyk (odradzam ich) Po złożeniu silnika przez pracownika przyszedł czas na jazdę próbną. Podczas jazdy okazało się że auto przy 140 km/h jest niestabilne mimo nowego zawieszenia, układu kierownicy itp. Tak się pechowo złożyło że wylądowałem tym autem pod pociągiem zanim zdołaliśmy sprawdzić powód niestabilności. Podczas zderzenia nie wciągnęło auto bo po prostu przód odjechał na pociągu, a ja żyję.:cheer:
Po oględzinach wraku okazało się że ten zakład zamiast wyprostować auto, po prostu odciął starą podłużnicę i przyłapał inną, dosłownie była przyłapana na małe spawiki i aby ukryć partactwo zasmarowali ją silikonem budowlanym. To było przyczyną że auto się uginało w sposób niekontrolowany po przekroczeniu tych 140 km/h. W tym przypadku akurat partactwo jednego uratowało innego. :woohoo:
Jednak podczas zderzenia czołowego sumującego np w mieście 2x po 50km/h daje nam 100km/h takie auto jest wręcz nie do przewidzenia jak sie zachowa i jak daleko dojdą uszkodzenia.
Mając świadomość zakupu auta po wypadkowego trzeba brać pod uwagę jakie to niesie konsekwencję dla Ciebie i dla twojej rodziny.
Osobiście pomykam bezwypadkowym BMW 735i :whistle:

Odp: pacifica Sławno 2011/02/08 00:41 #7319

• m4ni3k_
  • m4ni3k_ Avatar
dzieki za podpowiedzi.. niestety jak wiecie, czy mnie jakas kolizja czeka czy nie tego nie wie nikt. proste że najwazniesza jest dla mnie rodzina (moje dwa smyki :) a no i zona jeszcze jest ;) ), sam rzadko jezdze w jakies trasy, jak cos to w miescie do roboty a tu wiadomo wypadek wyglada troche inaczej (w wiekszosci przypadkow).
niestety limit finansowy tez jakis jest, wiec bede szukal moze rok starszego (raczej upieram sie na 4.0 a one sa od 2007, z tego co wyczytalem) i/lub inaczej uderzonego, zeby zminimalizowac ryzyko. zobaczymy co życie (czyt ogloszenia) przyniosa
jeszcze raz dzieki i zycze wam duzo cierpliwosci, bo kilka nr vin na pewno jeszcze podrzuce
pozdrawiam B)
Moderatorzy: AutoRaport