|
Witam
Uwaga na Handlarza!!!!! Z G-wa WLKP tel: 48--xx sprzedaje auta, które nie mają nic wspólnego z tym co jest w ogłoszeniu. Bardzo PRZESTRZEGAM |
|
Ostatnio zmieniany: 2014/02/08 02:44 przez . Powód: ochrona danych osobowych/telefon
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
A może coś więcej napiszesz?
|
|
|
|
Miałem przyjemność wybrać się do Gorzowa obejrzeć auto Ford S-Max. Przez telefon wszystko oki, miły kontakt. Kilka szczegółów przekazane- spoko.
Jadę, oglądam i tu zaczyna się komedia. Samochód rzekomo mała kolizja !!! Cały był po lakierze, miernik w niektórych miejscach pokazywał Chiny, przebieg po sprawdzeniu około 80000 km więcej. Zdjęcia są z innych samochodów, nic nie gra. Po prostu lipa a co do ceny to nawet chciał więcej niż w ogłoszeniu, jakiś żart. Samochody z ogłoszenia czasem nawet nie są w Polsce tylko gdzieś na parkingach w Holandii, Belgii, Większość to po jakiś dziwnych leasingach, nawet Taxi się trafia, wyposażenie jak ze składaka lub anglika. Jak trzeba mam link do ogłoszeń ale nie wiem czy można wrzucać. Pozdr Mam dosyć szukana auta.... |
|
|
|
Kolego - to TRZEBA wrzucać.
Co do oględzin - podejdź bardziej opisowo do tematu... Miernik wskazywał Chiny - czyli? 300 um? 500 um? Rozumiesz o co chodzi - chłodna rzeczowa opinia o aucie. Jak masz VIN to nie krępuj się - to forum po to jest |
|
|
|
Oto właśnie to cudeńko
allegro.pl/ford-smax-2-0tdci-163ps-7fote...eal-i3941067757.html Co do lakieru to: zderzaki nie są dobrze spasowanie - inny odcień na pewno nie oryginał, Drzwi lewe tył, błotnik lewy tył żenada jakieś 950 un i dalej, progi nawet nie próbowali ukryć, że malowanie, plastiki w środku z tyłu chyba z kilku modeli, nic nie gra. Tapicerka wyprana chyba domestosem, śruby mocowania foteli z nalotem jak po powodzi. Opony dziwnie poprzekładane - outside- inside, jak by chcieli oszukać, że ścina opony albo z innego założyli na szybko. Osłony poduszek ( kurtyny ) - było grzebane. A tak w ogóle to Brać - i płakać. Zrobiłem 600 km turystycznie. Przebieg dziwnie zmieniony, w Holandii był kilka razy na przeglądzie ale daty jakieś dziwne często i z dużym przebiegiem i nagle koniec. Handlarz nie zdaje sobie sprawy, że już w Polsce można sprawdzić przebieg. Czasem myślę sobie, że to mogła być Taxi lub SchoolBus. Inne auta u niego są z innymi dokumentami niż kraj pochodzenia, tak jakby w Holandii był leasing - szkoda a później np. Belgia odkupuje i sprzedaje. Różne rzeczy już są możliwe. Dlatego chyba kupię w Polsce jakiś inny droższy ale pewniejszy. Pozdr |
|
|
|
Cóż - auto z sierpnia 2010 - to prawie 2011 rok...
Auto niby z DE, nie z Holandii - ale moze don12 sprawdzi Najlepiej załóż nowy temat w dziale OSTRZEGAM. |
|
|
|
auto z D
Numer VIN: WF0SXXGBWSAP59547 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Numer homologacji (TAN): E13*2001/116*0185 Główne funkcje Data produkcji: 31.08.2010 Model pojazdu: S-Max/Galaxy 2006- Typ nadwozia: 5-drzwiowy SAV (S-MAX) Wersja: Seria 60 Silnik: 2.0L Duratorq DOHC(150/163PS)-DW10C Przekładnia: 6-bieg. przekł. ręczn. - MMT6 Napęd: LHD FWD Norma emisji spalin: Emisja Etapu V Klimatyzacja: Klim. dwustref. z aut. kontr. temp. Obszar: (+)"D" Lakier: Frozen White Materiał we wnętrzu: Prada/Lux / Ebony jednak kupujący trochę jest sam sobie winny licząc że takie auto jak opis sugeruje (nie stan faktyczny) można spokojnie kupić w D , sprowadzić i jeszcze sprzedać z zyskiem. Wystarczy wejść na np. mobile.de, wprowadzić w wyposażenie, przebieg taki jaki ma to auto z ogłoszenia i od razu widać że ceny są wyższe, ja ustawiłem te kryteria + przebieg do 200 tys.km i oto co wyszło suchen.mobile.de/auto/ford-s-max-diesel....g=de&frequence=DAILY |
|
|
|
Czesław - wcześniej te auto było wystawione za 66000 zł, więc cena z gatunku niskich ale realnych.
motopomocnik.pl/oferta/3731601845
|
|
|
|
faktycznie
|
|
|
|
|
Przybliżone dane z dekodera
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2014/02/08 03:06 przez .
|