|
Witam,
mam możliwość nabycia auta sprowadzonego z USA ale nie mam pewności co do jego historii - głównie wypadki, zalania, przebieg. Bardzo proszę o ewentualne informację VIN: 2hges15544h527956 EDIT: Auto nie widnieje w żadnych mediach |
|
Ostatnio zmieniany: 2013/02/15 14:38 przez .
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
oj ronin ronin.. nie wiem jak ty czytasz regulamin nasz
Zanim założysz temat przeczytaj [ Opis działów i gdzie kierujemy swoje prośby: ... 3. OCENA AUTA - jak szukasz szerszych informacji o pojeździe to pisz tutaj (marka pojazdu > ocena auta). Pamiętaj, aby podać prawidłowy numer VIN oraz >>>>LINK<<<< do ogłoszenia. W jednym temacie podajemy tylko jedno auto do sprawdzenia. Przy zapytaniach o ocenę i prośbach o sprawdzenie historii auta podajemy >>>LINK<<< do ogłoszenia albo informację o tym gdzie auto stoi na sprzedaż. Jeśli to już jest nabyte auto prosimy to zaznaczyć. Do teraz byłem tolerancyjny ale następne prośby bez spełnienia w/w zasad będą ignorowane i nie będą podawane dane historyczne. |
|
Ostatnio zmieniany: 2013/02/15 14:14 przez Inspektor.
|
|
Z całym szacunkiem ale niby gdzie ja umieściłem to zapytanie? Marka- Honda, dalej ocena auta.
Regulamin czytałem 2 razy i wg mnie temat jest umieszczony tam gdzie powinien. Linku do ogłoszenia - brak - bo ogłoszenie nie jest wystawione. Przed umieszczeniem tematu użyłem szukajki. Więc bardzo proszę o jakoąś informację. |
|
|
|
chyba ci musze mrugajaco zrobic to o co chodzi mi i ci nie powiem dopoki nie przeczytasz regulaminu. Bo naprawde nic trudnego. Zobacz sobie to co ci wstawilem z regulaminu. Zmienie na inny kolor to o co od 3 dni sie przekomarzamy..
|
|
|
|
|
Każda informacja jest potrzebna i trzeba o tym ładnie napisać pamiętaj
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|