|
Witam,
Miałem okazję obejrzeć to auto: otomoto.pl/opel-astra-1-3cdti-salon-pols...-nowy-C24147270.html Zdjęcia z oferty, to nie zdjęcia auta, które w rzeczywistości jest sprzedawane. Są to zdjęcia auta, które już zostało sprzedane. Samochód sprzedawany jest w takim samym kolorze i wyposażeniu, ponieważ właściciel odkupił od firmy auta poflotowe. Auto zbadałem miernikiem grubości lakieru, okazało się, że oprócz drzwi kierowcy, na których lakier miał grubość 130, wszystkie pozostałe są lakierowane, grubość lakieru od 240 do 400. Dodatkowo szpachlowany tylny lewy błotnik, grubość lakiery wykraczała poza skalę 1,1 mm. Sprzedający udawał zaskoczonego tymi informacjami. Głębiej auta nie sprawdzałem. |
|
Ostatnio zmieniany: 2012/05/20 21:06 przez Krzysztof.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Przybliżone dane z dekodera
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
GALERIA # 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|