Posiadasz już konto?

Zaloguj

Darmowe Sprawdzenie VIN

Weryfikujemy Historię Wypadkową Pojazdów

Account

Please wait, authorizing ...

TEMAT: E46 - Prośba o ocene

E46 - Prośba o ocene 2012/04/01 16:04 #24427

• szczesny
  • szczesny Avatar
Witam. Jutro wybieram sie zobaczyc to autko:
moto.allegro.pl/bmw-320d-150km-xenon-lif...cja-i2228684520.html
Jak zwykle proszę Was o ocene,opinie i spostrzeżenia.
Sam próbowałem coś majstrować z nr VIN, ale wciąż się jeszcze motam :dry:
Najbardziej zalezy mi na potwierdzeniu przebiegu i bezwypadkowosci. z jednej strony moze i stan jest ok,ale czy turbina padła by juz przy takim przebiegu?? Własciciel przyznal,ze wymieniany byl przedni zderzak i nic wiecej- z tym moge zyc:)
Jest jakis sposób zeby za pomoca nr VIN dowiedziec sie przy jakim stanie licznika auto miało coś robione? Czy takiej informacji udziela mi tylko w ASO BMW?? Słyszałem opinie ,ze auta juz z takiego rocznika moze byc ciezko sprawdzic co do oryginalnosci przebiegu nawet w ASO, troszke mnie to zmartwilo ale czy to prawda bo az sie wierzyc nie chce?!Wpłaciłęm dotacje zeby sprawdzic VIN ale niewiele mi to dało-wyposażenie sie zgadza
I przy okazji prosze o podpowiedzi na co zwrócic uwage. Grubosc lakieru sprawdze bo zabiore miernik,daty na szybach,przetarcia,wytarcia i otarcia to tez wiem,ale co jeszcze.
Pozdrawiam
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Odp: E46 - Prośba o ocene 2012/04/02 00:29 #24433

• Inspektor
  • Inspektor Avatar
jaki widze starsza pani doktor i 3cie auto w rodzinie to mi tak oko drgaa ze szok ;D tak samo tekty nic nie puka nic nie stuka.. wiem ze moze to byc prawda ale to jest jak bajka handlarza.. oni swoim dziecom na dobranoc takie opowiadaja.

Odp: E46 - Prośba o ocene 2012/04/02 04:18 #24436

• szczesny
  • szczesny Avatar
Zgadzam sie z Toba. trzeba byc czujnym ;)
Moderatorzy: AutoRaport