|
Witam,
Proszę o rozkodowanie VIN: WBAEX71050JX53877 Sprawdź ten VIN na autobaza.pl ▸ Auto wydaje się być podejrzanie tanie. allegro.pl/bmw-330-xd-mega-full-i2425111457.html |
|
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
|
|
Przybliżone dane z dekodera
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Ciekawa, ciekawa...
Cena na 200% bez opłat - więc dolicz jakieś 3-4 tys zł na opłaty. Hmmm, ostatni przebieg w bazie 04.08.2011 - 257.864 km, robił wszystko, nawet i przetwornicę. Kiera jest M-pakowa, ale w rozkodowaniu wychodzi, że ma być zwykła - więc kiera zmieniana. Z jakiego powodu? Dane pojazdu Art. Wartość Numer podwozia WBAEX71050JX53877 Kod typu EX71 Typ 330XD (EUR) Typoszereg E E46 (3FL) Seria 3 Rodzaj konstrukcji TOUR Układ kierowniczy LL Drzwi 5 Silnik M57/TU Pojemność skokowa 3.00 Moc 150 Napęd ALLR Skrzynia biegów MECH Kolor SILBERGRAU METALLIC (A08) Tapicerka LEDER CHAMELEON/KIESELGRAU (V3KA) Data prod. 2003-10-23 Składanie Wyposażenie Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Dummy-SALAPA S203A ALLRADSYSTEM Napęd na cztery koła S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy S2CEA LM RADDER STERNSPEICHE 137 Obr. BMW, st. le. spr. gw. 137 S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa S386A DACHRELING Reling dachowy S403A GLASDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny, elektryczny S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy S488A LORDOSENSTUETZE FAHRER/BEIFAHRER Podparcie lędźwi kierowcy i pasażera S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC) Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna S601A TV-FUNKTION Funkcja TV S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional S644A HANDY VORB. MIT BLUETOOTH-SCHNITTS. Instalacja tel. kom. z Bluetooth S650A CD-LAUFWERK Odtwarzacz CD S674A HIFI-SYSTEM HARMAN/KARDON System HiFi Harman Kardon S710A M LEDERLENKRAD M Kierownica skórzana S723A EDITION EXCLUSIVE Pakiet wydania Exclusive S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Bordliteratur deutsch S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie CO2 Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn. S934A WINTERREIFEN AUF LM-RAEDER Dummy-SALAPA S936A BMW HANDY BEI AUSLIEF. ANFORDERN BMW Handy b. Ausliefer. anfordern S964A REQUEST NAVIG. DVD ON DELIVERY Przy dost. zażądać płyty DVD nawigacji P972A COMFORT PAKET Pakiet komfort Składanie Wyposażenie seryjne Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy S411A FENSTERHEBER,ELEKTRISCH VORN/HINTEN Siłownik szyby elektryczny przedn/tylny S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki |
|
Ostatnio zmieniany: 2012/06/19 12:09 przez Kris75.
|
|
Witam,
Dziękuję za odpowiedzi. Co masz na myśli, że robił wszystko, nawet przetwornicę? Przetowrnica, z tego co wiem to raczej pierdoła-nic poważnego? |
|
|
|
marilyn6 napisał:
Witam, Co masz na myśli, że robił wszystko, nawet przetwornicę? Przetowrnica, z tego co wiem to raczej pierdoła-nic poważnego? Oczywiście, wymiana przetwornicy to nic poważnego. Pytanie - i o to chyba chodziło @Krisowi - dlaczego była wymieniana ? Nie wiem jak jest w tym modelu, ale jest szereg aut, w których przetwornica stanowi element reflektora. To raz, a dwa jest to element, który rzadko ulega awarii. Reasumując, biorąc zatem pod uwagę to, co napisał @Kris o kierownicy, trzeba być ostrożnym |
|
|
|
Mi chodziło tylko o to, że gość robił wszystko w ASO - nawet taką pierdołkę jak przetwornicę...
Auto regularnie serwisowane - jak napisałem Ci - dość dobrze to wygląda |
|
|
|
Kris75 napisał:
Mi chodziło tylko o to, że gość robił wszystko w ASO - nawet taką pierdołkę jak przetwornicę... Auto regularnie serwisowane - jak napisałem Ci - dość dobrze to wygląda heheh ... zatem nie sprawdziłem się jako Twój rzecznik prasowy |
|
|