Numer VIN - WVWAK73C57P134405 Region - Germany Fabryka / Producent - Mosel, Germany Marka - Volkswagen Model - Passat Saloon\nWersja - B6 Rok - 2007 Nadwozie - Sedan 4D Silnik - 1984 cm3 Rodzaj paliwa - Petrol Numer seryjny - 134405
Vehicle identification no. - Wvwak73c57p134405 Model designation - Passat saloon Date of production - 23.02.2007 Model year - 2007 Sales type - 3c25k6 Engine code - BPY Transmission code - JUD Axle drive - 6A Interior trim code - QQ Roof color - B4 Exterior color/paint code - B4/b9a Engine type -
tu bedziesz miec rozkodowanie. Tamten temat usune bo to dubel.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
bedzie ale akurat mi nie dekoduje wiecej. Pojawi sie Krzysztof to doda. Pojawi sie przemo to moze tez doda cos o przebiegu jak znajdzie. Ile ma obecnie najechane?
A żebym to ja pamiętał? komornik zajął to auto gościowi i jest takie coś do kupienia. pamiętam że z tyłu ma kwadratową tablicę z polskimi numerami co może świadczyć że auto jest z USA (mniej miejsca wytłoczone na zderzaku na podłużną tablicę), czego się trochę obawiam. także czekam na odpowiedzi w sprawie tego przebiegu, jego serwisowania i wyposażenia.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć. Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
I już wszystko wiemy o tym sprzęcie tak można wpakować się na minę, zresztą teraz utrafić auto bezwypadkowe czy bez kolizji to prawdziwa sztuka. apropo to przydałby mi się taki dekoder, żeby nie męczyć was rozkodowywaniem